У Києві ввечері 28 квітня викрали урядову переписку, яку перевозив кур'єр фельд'єгерської служби. На нього напала група невідомих зі зброєю.

Про це повідомляє "Еспрессо". Інцидент трапився на Вокзальній площі. Співробітник Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку мав доставити листи до місця призначення, коли на нього напали п'ятеро невідомих у камуфляжній формі.

Вони були озброєні двома пістолетам Макарова. Нападникам вдалося викрасти два пакунки, де містилась урядова переписка. Після цього невідомі втекли з місця злочину на автомобілі синього кольору.

Поліція розшукує злочинців та встановлює їх особи. У Києві ввели оперативний план "Сирена".

Урядовий фельд'єгерський зв'язок в Україні займається прийманням, обробкою та перевезенням кореспонденції, яка містить державну таємницю та різноманітну службову інформацію. Листи та документи з їх допомогою відправляють президент країни, прем'єр-міністр, та інші державні органи.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, київські поліцейські затримали "мінера" столичної підземки. Він кілька разів повідомляв про небезпечні предмети, які нібито розмістили на станції "Героїв Дніпра".