69-річна мешканка китайського міста Ханчжоу із прізвищем Чжу страждає від варикозу, а перед операцією на ногах сильно хвилювалась. Щоб подолати стрес, лікарі дозволили жінці користуватись смартфоном, доки вони її різали.

За інформацією South China Morning Post, техніку забороняють брати із собою до операційної, але цього разу у клініці зробили виняток. З продезинфікованим смартфоном жінка провела усю операцію, яку проводили під місцевою анестезією.

Пенсіонерка розповіла, що смартфон дійсно допоміг їй подолати хвилювання. Під час операції вона листувалася із друзями та надсилала їм фото лікарів.

Зазначимо, що операція пройшла успішно. У той самий день жінку виписали з лікарні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", італійський нейрохірург Серджіо Канаверо планує зробити першу пересадку голови у 2017 році.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще