Влада Панами відмовила у наданні статусу політичного біженця керівнику Держагентства з питань залучення інвестицій України часів Януковича Владиславу Каськіву.

Про це повідомив заступник генпрокурора України Євген Єнін на сторінці у Facebook.

"Влада Панами відмовила Каськіву в статусі політичного біженця. Це ще не фінал, але значний крок вперед", - заявив Єнін.

Зазначимо, що Каськіва заарештували у Панамі в вересні 2016 року. Він попросив політичного притулку у центральноамериканській країні. Колишній український чиновник вийшов під заставу у розмірі 600 тисяч доларів, але залишився під наглядом влади.

Каськіва звинувачують у розкраданні 7,5 млн гривень у 2012-2013 роках. Слідство вважає, що він уклав фіктивну угоду із фірмою "Глорія" щодо надання рекламних послуг.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", головний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що Україна співпрацюватиме у разі необхідності з Росією у справі про вбивство колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова.