За минулу добу в зоні АТО бойовики 54 рази обстріляли українські позиції.

Як говориться в повідомленні прес-центру АТО, найбільше обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. Тут бойовики обстрілювали Широкине, Красногорівку, Павлопіль, Водяне, Мар'їнку, Гнутове. Використовувалися при цьому міномети калібру 82 мм, гаранатомети, кулемети, стрілецьку зброю, БМП. Поблизу Новотроїцького активно діяв снайпер. В районі Мар'їнки відбувся бій з ДРГ противника.

На Донецькому напрямку бойовики з гранатометів, мінометів, кулеметів обстрілювали позиції сил АТО в районі Авдіївки. Також бойовики вели вогонь по українських позиціях в Верхньоторецькому, Опитному, Луганському, Пісках, Невельському, Кам'янкці, шахті Бутівка. У районах Опитного і Троїцького активізувалися ворожі снайпери.

На Луганському напрямку було спокійніше. Бойовики атакували українські пункти поблизу Кримського і Лобачевого. Використовували гранатомети і стрілецьку зброю.

За минулу добу п'ятеро солдатів ЗСУ отримали поранення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що воїни ЗСУ показали на відео жахливі наслідки обстрілу агресором села Старогнатівка на Донбасі.