Українські військові на передовій вже давно перестали рахувати режими тиші, які порушують бойовики. Обіцянки припинити вогонь з боку окупанта і підконтрольних йому сепаратистів не мають ніякого сенсу, адже вони жодного разу не виконувались.

Не став виключенням і оголошений з 1 квітня режим тиші. Бойовики його порушують уздовж усієї лінії зіткнення. За минулу добу окупанти відкривали вогонь 23 рази.

Бійці поблизу Авдіївки повідомили про постійні обстріли із забороненої зброї. Тут в понеділок наше військо зазнало втрат - артилерійський удар вбив одного українського воїна.

Біля Зайцевого, порівняно з сусідами, панує тиша. Стрілянину бойовиків з автоматів і кулеметів українські військові не вважають чимсь важливим – головне, що не працює артилерія. За словами бійців, ворог не стріляє прицільно зі стрілецької зброї, але дуже масово. Однак українські військові не відповідають на ці спроби окупантів спровокувати вогонь у відповідь.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Як повідомляв сайт Знай.ua, друга доба в режимі "перемир'я" пройшла під 32 обстрілами бойовиків українських позицій.