Пресі стало відомо, за кого зібралася заміж українська співачка Анна Седокова.

Відтоді як виконавиця оголосила про третю вагітність, інтернет не вщухає. Користувачі мережі активно обговорюють таємничого батька дитини, ім'я якого зірка тримає під найсуворішим секретом.

Однак усе таємне рано чи пізно стає явним. Бабуся колишнього чоловіка Седокової, Максима Чернявського, видала журналістам усі подробиці нових стосунків артистки.

За словами Марини Петрівни, яка приходиться бабусею молодшій доньці Анни, Моніці, обранцем співачки став 25-річний син російського олігарха-мультимільйонера Артем Комаров.

[[{"fid":"175914","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"399","width":"590","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Молодий чоловік на 9 років молодший за Седокову, але це не завадило їм закрутити бурхливий роман.

А ще бабуся Чернявського поскаржилася репортерам, що Анна не дає її улюбленому онукові бачитися з Монікою. Мовляв, раніше дівчинка жила з татом у Лос-Анджелесі, проте після весілля співачка планує переїхати в Росію разом із обома доньками.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Седокова отримала пропозицію, від якого не змогла відмовитися.