Українські військовослужбовці, які захищають країну від загарбника на Донеччині, показали телефон, який вони знайшли у знищених бойовиків диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ).

На мобільному телефоні терористи зробили відеозапис для звітності своїм ватажкам. Відео показує підготовку диверсії бойовиками. На запису добре видно обличчя сепаратистів. Як влучно зазначив український боєць, обличчя того, хто знімав відео "чисто російське".

Також бійці ВСУ, розповіли як живуть в селищі Піски, яке знаходиться на передовій. Тут вони влаштували спортивний зал, де підтримують фізичну форму.

Як повідомляв сайт Знай.ua, українські військові 28 квітня проведуть військові маневри неподалік від адміністративного кордону з анексованим Кримом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще