Українські військові 28 квітня проведуть військові маневри неподалік від адміністративного кордону з анексованим Кримом. Армія відточуватиме в Херсонській області навички форсування річок і злагодженість взаємодії підрозділів.

Про це повідомив прес-офіцер оперативного командування "Південь" ЗСУ Ігор Бірюков, передає "Крим.Реаліі". Він зазначив, що армійські навчання не відобразяться на роботі контрольних пунктів на адміністративному кордоні з анексованим півостровом.

"Це планові навчання бойової підготовки і злагодженості військових частин. Згідно з цими планами передбачено низку заходів, в тому числі і марш, і подолання водних перешкод", - розповів Бірюков про плани військових.

Також військові маневри пройдуть і Миколаївській області. Окрема мотопіхотна бригада вчитиметься долати водні перешкоди. Надалі її бійців перекинуть в зону АТО для виконання бойових операцій.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, в зоні АТО 27 квітня загинув український воїн під обстрілом бойовиків.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще