Продукція американської компанії Pee Wee Pumps викликала фурор серед молодих матусь дівчаток та розділила їх на два протилежні табори.

Наріжним каменем стали пінетки для немовлят до шести місяців. І все б нічого, але взуття для маленьких дівчаток уже має підбори, передають місцеві ЗМІ.

Виробники запевняють, що таке "туфлі" з розборним механізмом стануть сміливою заявою новонароджених дівчаток у світі моди. Називаючи своє творіння "стильним та вкрай необхідним аксесуаром",вони готові надсилати це взуття по всьому світу.

У соцмережах взялися активно обговорювати нововведення, і більшість жінок сходяться на думці, що ніколи не придбають своїм крихітним донькам таке взуття.

"Дайте дітям бути дітьми врешті решт", "Соромно за мам, яку купують це своїм дітям", – пишуть користувачі. Натомість є й ті, хто вважає, що такі туфлі будуть мило виглядати з пишною дитячою сукнею.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", американка розбагатіла завдяки цікавості чоловіків.