Спортивний одяг завжди асоціюється з зручністю, практичністю. Якщо взяти трохи ранні роки, то побачивши на вулиці дівчину, яка вбрана в легке літнє плаття в поєднанні з кросівками здавалося дуже дивним. Часто такі образи піддавалися осуду. Нині спортивне взуття стає більш різноманітною і практичною. Багато модниці не замислюючись поєднують абсолютно будь-який одяг з кросівками, кедами, снікерсами.

У сучасному світі, жінка намагається якомога більше застосувати секретів, щоб поліпшити своє життя. Динамічний спосіб життя не завжди дає можливість носити взуття і одяг, у якій не комфортно.

[[{"fid":"178195","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"768","width":"1366","style":"color: rgb(51, 51, 51); font-family: open_sansregular, arial; font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Якщо ваша робота пов'язана з важкими навантаженнями на ноги, то не варто замислюватися взувати кеди в поєднанні з сукнею чи ні. Звичайно так!

У наш час мода на стільки ж різноманітна, що важко визначити для себе фаворитые стилі, але як правило багато зайняті люди воліють носити зручне взуття і одяг, при цьому диктуючи свій стиль.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

[[{"fid":"178197","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"667","width":"1000","style":"font-size: 14px;","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Кеди, снікерси, кросівки можна поєднувати з будь-яким одягом. Класику не беремо до уваги, хоча деякі йшли на ризик і взували кеди в поєднанні з класичним чорним костюмом. Образ вимальовується дуже яскравий, але це перебір в плані того, що ваша діяльність може вимагати зберігати критерії ділового стилю без застосування надмірної фантазії Вибираючи спосіб поєднується з кросівками враховуйте свій ріст і будова тіла. Повним дівчатам можна носити кеди в поєднанні з брюками, джинсами, широкими штанами, але краще застосувати взуття на завищеною танкетці.

Власницям високого та середнього росту, але худої статури можна носити спортивне взуття на високій танкетці, так і на низькою. Низька ніколи не вплине на ваш зовнішній вигляд, але висока може створити ілюзію високої, що ви виглядаєте ще більш вище свого зросту.

[[{"fid":"178199","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"3":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"609","width":"800","class":"media-element file-default","data-delta":"3"}}]]

[[{"fid":"178200","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"4":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"768","width":"1033","class":"media-element file-default","data-delta":"4"}}]]

У сучасному світі ми хочемо виділятися і тому ми створюємо свої стилі виходячи з особистих переваг. У поєднанні спортивного взуття та інших речей немає категоричних правил, за винятком ділового костюма, тому включайте фантазію і створюйте самі тренди. Пам'ятайте, що все має бути в міру.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що у Німеччині працює завод Adidas, на якому взуття виробляють виключно силами автоматичних роботів.
Зараз на створення однієї пари у робота йде 5 годин.
У планах компанії – до кінця року виготовити 500 тестових екземплярів.
У 2017 планується відкриття другого автоматичного заводу в Атланті, який зможе виготовити 50 тисяч пар кросівок в другій половині наступного року.