Поки скандальні витівки Івана Дорна активно обговорюють у мережі, співака, вочевидь, це не надто засмутило. Замість того, щоб хоч якось прокоментувати свої нещодавні антиукраїнські коментарі кремлівським журналістам, музикант вдарився в роботу і навіть випустив новий альбом.

Щоправда, у переліку нинішні і колишні фанати не знайшли жодної пісні українською – кожен трек записаний англійською мовою.

Якогось конкретного стилю Дорн на цей раз не дотримався, скомпонувавши кілька протилежних напрямків – джаз, фанк, хіп-хоп та електро.

Слід відзначити, що він записував платівку в Лос-Анджелесі вже давно, зробивши зі своєї поїздки закордон цілий перфоманс: постійно "звітував" у соцмережах мало не про кожен крок.

Втім, невідомо, чому співак представив альбом саме під час суттєвого падіння рейтингів і погіршення репутації. Менеджер Дорна Андрій поки що ніяк не коментував вихід нового треклисту, але нещодавно натякнув: його підопічний сам собі продюсер, тому відповідає самостійно за кожен вчинок.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що менеджер Івана Дорна виправдався за інтерв'ю співака російським ЗМІ, в якому він зневажливо охарактеризував українську державну символіку та вигадав "братні стосунки" з сусідньою країною. Продюсер заявив, що музикант нібито не радиться із ним щодо своїх намірів та висловлювань.