Сьогодні, 30 квітня, відбулися вибори голів територіальних громад в 19 областях України.

Ділянки працювали з 9.00 до 20.00.

Раніше віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко сказав, що 30 квітня - день народження 47 об'єднаних територіальних громад.

"Об'єднання громад - це нові можливості для відповідальних і небайдужих громадян, які готові власноруч творити на своїх територіях", - сказав міністр. За його словами, символами змін можуть стати сучасні школи, дитячі сади і будинки культури.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що головним завданням новостворених ОТО (Об'єднаних територіальних громад) є перш за все розвиток економіки в регіонах. Однак для цього, як вважає Зубко, очолити їх повинні люди, які добре розбираються в господарстві і менеджменті.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще