В Україні сьогодні обирають голів 47 територіальних громад у 19 областях.

Про це на сторінці у Facebook написав віце-прем'єр-міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

Він підкреслив, що головним завданням новостворених ОТГ (Об'єднаних територіальних громад) являється передусім розвиток економіки у регіонах.

Для цього, як вважає Зубко, очолити їх повинні люди, які добре знаються на господарстві та менеджменті.

"Економічно активна громада - шанс на краще життя для кожного її жителя. Сьогодні ОТГ демонструють розвиток і зростання", - додав він.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що львівський мер Андрій Садовий висловив думку, що дострокові президентські та парламентські вибори в Україні можуть відбутися вже восени цього року. Він вважає, що чинний глава держави поступово втрачає довіру, тому намагатиметься пришвидшити обрання на другий термін.