Мер Львова Андрій Садовий заявив, що в Адміністрації президента розглядають можливість вже восени цього року провести дострокові парламентські та президенстькі вибори.

Про це Садовий розповів в інтерв'ю "Дзеркалу тижня", зазначивши, що Порошенко втрачає довіру.

"Існує план — восени провести дочасні парламентські та президентські вибори. Тому що президент втрачає довіру і боїться, що за рік йому буде дуже важко думати про наступний термін", - вважає мер Львова.

Садовий також розповів про постійний тиск на членів "Самопомочі" у парламенті. За словами мера, їм натякають на можливість порушення кримінальних проваджень. Але хто саме тисне на членів фракції, Садовий не сказав.

Як повідомляв портал "Знай.ua", прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що візьме під особистий контроль питання львівського сміття.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще