У Харкові відкрили для руху вулицю Донець-Захаржевського, де знаходиться відділення російського "Сбербанку". Тут сталася сутичка між активістами, які замурували вхід до установи, та правоохоронцями.

За інформацією місцевого видання "МедіаПорт", поліція зняла кордони по обидва боки вулиці. Зараз біля банку все спокійно, але близько двох десятків силовиків чергують під приміщенням.

Крім поліцейських, на Донець-Захаржевського залишаються майже сотня активістів.

За інформацією "Інтерфакс-Україна", протестувальники замурували у приміщенні банку майже 20 співробітників. Люди змогли покинути банк тільки після того, як кілька людей у цивільному, ховаючись за поліцейським кордоном, розібрали "стіну". При цьому всі визволені відмовилися від коментарів.

Нагадаємо, внаслідок бійки між протестувальникми та правоохоронцями один з поліцейських отримав поранення і був госпіталізований.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Здаватися активісти не збираються і вже заявили, що протестуватимуть до того часу, поки в Україні не закриється останній російський банк.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", під головним відділенням столичного "Сбербанку" учасники акції протесту розбивають наметове містечко та анонсують безстрокову блокаду установи.