Сбербанк Росії офіційно підтвердив, що залишає український ринок. Але йти в банку пообіцяли «коректно».

Відповідне звернення опублікувала прес-служба банку. У фінустанові зазначили, що будуть максимально захищати інтереси своїх клієнтів і співробітників в Україні.

Згортання своєї діяльності аргументували «довгостроковими негативними тенденціями». На рішення Сбербанку вплинуло введення санкцій РНБО, а також блокування відділень, які організували активісти.

"Ми сподіваємося, що процес переходу активу Сбербанку в Україні консорціуму нових власників пройде відповідно до чинного законодавства України і в рамках міжнародного права", - розповіли в прес-службі.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, активісти «Національного корпусу» виступили з радикальними заявами на адресу Сбербанку. Вони пообіцяли «фізично» зупинити роботу російського банку.

Популярні новини зараз
Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще