Представники Національного корпусу (НК) "Азов" заявили про намір блокувати роботу відділень Сбербанку "фізично".

Відповідні дані оприлюднені на сайті НК.

Аргументують це тим, що НБУ ніяк не відреагував на їх вимоги відібрати ліцензії у дочірніх українських банків, що розташовані на території України. Тому вже з наступного понеділка "Азов" планує "паралізувати роботу установ країни-агресора".

У НК наголосили, що вкладниками фінустанов являються українці, тому так звана блокада буде тимчасовою, щоб дозволити забрати всі гроші із рахунків.

Представники корпусу також звернулися до керівництва НБУ із вимогою припинити діяльність російського бізнесу і гарантувати захист коштів українців.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Сбербанку відмовили у вступі в Міжнародний блокчейн-консорціум R3 через економічні санкції, запроваджені проти фінустанови.