Президент Петро Порошенко вважає ганебним поведінку народного депутата Володимира Парасюка під час бійки з правоохоронцями в Донецькій області.

Про це глава держави сказав під час екстреного засідання Ради національної безпеки і оборони України, пише "112 Україна".

"Я дивився це ганебне відео, як били поліцейських, намагалися вирвати у них зброю, як принижували бійців Національної гвардії і поліції, які пройшли бойові дії, з розрахунку, що ті не можуть підняти руку на недоторканного обранця", - сказав Порошенко.

При цьому Порошенко зазначив, що в жодній європейській країні правоохоронці не були б такі толерантні.

Раніше "Знай.ua" повідомляв про думку глави МВС щодо інциденту з Парасюком. Арсен Аваков вважає, що народний депутат Володимир Парасюк перекрутив поняття недоторканності.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін стверджує, що призвідниками виявилися саме блокадників, особливо активно поводився нардеп Парасюк. "Погрожували вирізати сім'ї співробітників поліції, які перебували на блокпосту, ображали і принижували поліцейських: ви всі донецькі сепаратисти", - написав глава поліції.