Сьогодні в анексованому Росією Криму в Сімферополі влаштували цілу шоу-програму на честь святкування річниці так званого референдуму, який відбувся в 2014 році.

Відео урочистостей і свята опублікувало видання "Радіо Свобода".

На записі можна побачити главу "ДНР" Олександра Захарченко, який приїхав до Криму напередодні разом з лідером "ЛНР" Ігорем Плотницьким.

Зазначимо, більшість заходів організували за аналогією з радянськими часами – відправили натовп людей покладати квіти до пам'ятників та будівель, а також – на концерти.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Розважали публіку "місцеві творчі колективи". Пройшов також флешмоб під пафосною назвою "Пишайся Росією", який, фактично, являє собою просто групи людей з прапорами РФ.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", коли Росія анексувала Крим, Олександр Захарченко так стрибав на ліжку від радості за жителів півострова, що примудрився його зламати.