Колишній прем'єр-міністр Микола Азаров, який зараз переховується від українського правосуддя за кордоном, переконаний, що ще повернеться в Україну.

Про це він заявив в ефірі російського пропагандистського телеканалу LifeNews, пише Українська правда.

"Звичайно, повернуся. У мене навіть сумнівів немає. Просто немає сумнівів. Те, що зараз там відбувається - свідомий розвал. Нам було важко, але я уявити собі не міг, що за півтора року можна так обвалити економічну ситуацію", - сказав Азаров.

Читайте також: "Із Януковичем я не спілкуюсь" - Азаров

Він заявив, що вся вина за погіршення ситуації лежить на нинішній владі, яка просто "не хоче миру". Сам же він, начебто, ні в чому не винен, як і весь попередній режим.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Цей режим прийшов незаконно, в результаті державного перевороту, і має точно так само піти", - заявив Азаров.

Нагадаємо, Азаров був прем'єр-міністром під час президентства Віктора Януковича. У червні 2014 року Служба безпеки України оголосила його у розшук.