Член делегації французьких парламентаріїв, депутат Національної асамблеї Франції Клод Гоасген повідомив, що колишній президент Франції та лідер партії "Республіканці" особисто дав дозвіл на відвідини французькими парламентаріями окупованого Криму.

Гоасген заявив: цілком реально, що найближчим часом Саркозі сам здійснить візит на півострів, бо зацікавився поїздкою до Криму.

"Він може, може. Поки що детальних планів немає, але це цілком реально", - зазначив парламентарій.

До того ж голова делегації французького парламенту, яка відвідала Крим, Тьєррі Маріані сказав, що не бачить причин для збереження європейських санкцій проти Росії, і взагалі французькі депутати закликали Європу визнати "кримський референдум".

Експерти кажуть про те, що поїздка французів може бути профінансована Росією.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Месьє Тьєррі Маріані. Неформальний глава групи депутатів парламенту Франції з 10 осіб, які зібралися в окупований Крим. Старий любитель Росії, ще більший любитель російських грошей. Дуже їх любить, правда, в американському та євросоюзівському виконанні, бо надійніше, ніж в рублях",- написав політолог Тарас Березовець на своїй сторінці у соціальній мережі "Facebook".

Також Березовець закликав не нервуватись з приводу візита французів до Криму, так як Месье давно працює з Путіним.

Читайте також: Скандальні французькі чиновники прибули до Криму