Росіян, які учора вийшли у Москві підтримати українську льотчицю Надію Савченко, затримали та доправили у відділок. 11 активістів оголосили голодування.

Близько 30 мітингувальників розгорнули на Луб'янській площі банер на підтримку Савченко та інших політв'язнів. Активістів пов'язали і запхали у поліцейську Газель.

"Нас усіх волоком затягли у камери на ніч, - написала Катерина Мальдон на своїй сторінці. – У камері духота, а Калмикову морозить. Ми оголосили голодування до звільнення і на знак солідарності з Надією Савченко".

Опівдні затриманих повезли у суд. 14 січня кілька активістів затримали за прослуховування українського гімну біля СІЗО, де утримують Савченко. Серед них була й опозиціонерка Катерина Мальдон.

Українська льотчиця голодує вже 46 днів. Учора в багатьох країнах пройшли акції "Свободу Савченко".

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще