Міноборони пообіцяло винагороди за знищення військової техніки противника - до 120 тис. грн. Також платитимуть 1 тис. грн.. за добу участі в бойових діях.

Проект постанови вже затвердив уряд.

""За знищення автомобіля винагорода становить 12 тис. грн.; танка – 48 тис. грн.; реактивної системи залпового вогню – 60 тис. грн.; бойового літака – 121 тис. грн.", - повідомило Міноборони.

Крім цього, грошове забезпечення буде збільшено всім бійцям: вдвічі – всім учасникам АТО, втричі – воякам на передовій. Тисячу гривень платитимуть кожному бійцю, якій бере безпосередню участь у бойових діях.

Втрат та поранених серед українських військових за добу не було. Бойовики зазнали втрат внаслідок невдалої атаки в районі Дебальцеве, але так і не змогли замкнути оточення.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Більше 250 бойовиків було поранено в наслідок невдалої атаки протягом 28 січня. Під Горлівкою бойовики залишили кілька блокпостів, в напрямку кордону з Росією поїхали автівки із загиблими.

"Зазнали серйозних втрат як передові підрозділи противника, так і "другий ешелон", зосереджені в даному районі раніше для "широкомасштабного наступу". Наразі серед бойовиків поширюються панічні чутки, що з Дебальцевського плацдарму і одночасно з боку Авдіївки українські війська будуть проводити контрнаступ, з метою "відрізати Горлівку"", - повідомляє група Інформаційний спротив.

Прес-центр АТО повідомив про атаку на Малоорлівку, яка відбулася близько третьої години ночі. "Отримавши гідну відсіч з боку сил АТО, противник змушений був відступити", - підсумували військові.

Бойовики обстріляли позиції сил АТО 103 рази.