Українські солдати із 24 бригади на Луганщині розповіли про ситуацію у зоні АТО та про будні на передовій. Вони кажуть, що зараз новачкам значно легше на війні, ніж було рік тому.

За словами солдатів, зараз армія має все необхідне для успішного ведення боїв, повідомляє ТСН. У минулому році ситуація була катастрофічною - не вистачало зброї, їжі та предметів оборони. Зараз із допомогою волонтерів ситуація покращилась. Бійці також заявили, що лише разом Україна зможе здолати ворога.

"Хочу передати привіт хлопцям, які ухиляються від призиву. Якщо ми так будемо, то ми просто не здолаємо ворога. А якщо будемо всі разом – то ми його обов'язково здолаємо", - впевнений боєць 24-ї бригади з позивним "Джентльмен".

Читайте також: У "ДНР" створюють "брудну бомбу" - The Times

Чоловіки також розповіли, що багато з них здобули на передовій нові навички. Дехто навіть навчився будівництву. Бійці вірять, що після війни на них чекає світле майбутнє та пошана, як героям АТО.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно міністр МВС Арсен Аваков виступив з ініціативою створити контрактну армію та скасувати мобілізацію.