Фанатам-мисливцям нардеп порадив відправитися у зону АТО на передову і там полювати

Порошенко має тимчасово заборонити полювання в Україні, адже люди лякаються пострілів. Таку думку висловив народний депутат України від "Народного Фронту", передає УНН.

Нардеп зауважив, що на сході України досі тривають військові дії, тож полювання на мирних територіях є недоречним.

"Думаю, у зв'язку із тим, що на території України тривають військові дії, полювання на птахів та тварин у мирних місцевостях треба тимчасово заборонити. В цьому році бажано не лякати наших людей", — наголосив він.

Читайте також: Козак Гаврилюк запропонував легалізувати проституцію

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Гаврилюк порадив опонентам цієї ідеї та фанатам-мисливцям відправитися у зону АТО.

"Якщо у нас так багато мисливців, то для них є дуже "інтересна охота" — у нас на Сході. Нехай йдуть на передову і там полюють. Там багато місць, де це можна робити. А у мирних місцях полювання таки треба тимчасово заборонити", — наголосив він.

Нардеп додав, що подібну заборону задля забезпечення спокою громадян має ввести особисто Порошенко.

"У нас повинен Президент віддати наказ: "В цьому році полювання не буде". Оскільки мисливці отримують дозволи на відстріли, то потрібно зробити так, щоб ці дозволи цьогоріч не видавали взагалі", — підкреслив Гаврилюк.

Нагадаємо, 1 серпня на території України відкрився мисливський сезон—2015-2016. Полювати можна в суботу та неділю, у середу і четвер.

Раніше Юрій Береза звернувся до керівництва Дніпропетровськї ОДА з вимогою "заборонити на всій території області усі мисливські сезони до завершення АТО на сході країни".

Як розповів глава українського Товариства мисливців і рибалок у Дніпропетровській області, на даний момент не можна полювати тільки в тих районах, які безпосередньо межують із зоною бойових дій.