Народний депутат Михайло Гаврилюк пропонує легалізувати проституцію в країні. Про це повідомляє УНН.

Він наголосив, що таке рішення захистить українців від венеричних захворювань.

"Я вважаю, що так, як за кордоном, потрібно зробити. Там жінки легкої поведінки у публічних домах проходять медичний огляд, щоб не було ніяких захворювань. Потрібно, щоб це все було легалізовано, щоб людина була застрахована від цих усіх болячок", — пояснив нардеп.

Також, за словами Гаврилюка, гроші від індустрії можуть поповнювати бюджет країни.

"У нас не тільки це міліція кришує, а й все інше. Вони і прокурори. І гральні апарати, і багато ще чого. І всі кошти, які надходять — краще, аби вони поповнювали казну держави, а не чиїсь особисті гаманці. Я розумію, що гроші від проституції бюджет можуть підняти", — наголосив він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Крім того, Гаврилюк зазначив, що готовий буде підтримати такий законопроект.

"Я подивлюся, що буде прописано у законопроекті. Коли депутати напишуть — я прочитаю, вивчу його і якщо там все буде чисто — підтримаю", — додав нардеп.

Матеріал по темі: Міноборони похвалилося новою формою і пайками

Додамо, що проституція легалізована у Австрії, Великобританії, Німеччині, Туреччині, Угорщині, Чилі, Італії, Латвії, Франції, а у Нідерландах повії навіть мають власну профспілку.