Міністр сільського господарства Польщі Марек Савицький висловився проти знищення продуктів з ЄС та його країни зокрема через санкції. За його словами, в Європі вся продукція високої якості.

Савицький закликає Путіна зупинити знищення продуктів, адже підприємці з Росії непосильним трудом заробляють гроші для їхньої закупівлі. Він нагадав президенту РФ, що знищення харчів є серйозним гріхом за слов'янськими звичаями. Також міністр порівняв цей процес з голодомором в Україні у 30-ті роки.

"Президент Путін, не знищуйте продукти. Дозвольте своїм землякам купувати і користуватися тими хорошими пропозиціями, які дає Польща і Євросоюз. Ми відкриті до співпраці з російським суспільством", - підкреслив Савицький.

Читайте також: "Рано ставити хрест на економіці РФ. Від падіння нафти постраждаємо ми"

Нагадаємо, 29 липня Володимир Путін підписав закон про знищення продуктів харчування, які потрапили під санкції. Таким чином утилізація відбувається просто на російському кордоні.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще