Сьогодні влада Киргизької Республіки офіційно підписала документ про вступ до Євразійського економічного союзу. Відтепер мешканці країни зможуть працювати у будь-якій країні союзу на загальних умовах.

Серед змін, які відбудуться у країні, - скасування митного контролю на кордоні країн, які є членами ЄАЕС. Також киргизи тепер не будуть вважатися у Росії "чорними емігрантами". Вони зможуть працювати у РФ до одного місяця без реєстрації.

"Із вступом до ЄАЕС у Киргизії з'являться нові інвестиційні можливості та перспективи реалізації великих інфраструктурних проектів, насамперед у сферах енергетики, транспорту та сільського господарства" - повідомили на сайті Економічного союзу.

Відтепер також у країнах-партнерах Киргизької республіки будуть мати юридичну силу освітні дипломи, які надали місцеві навчальні заклади.

Читайте також: Російські військові кораблі "прогулювались" біля берегів Латвії

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Євразійський економічний союз створений 29 травня 2014 року для встановлення економічних відносин, скасування митних обмежень. Зараз до нього входять Росія, Білорусь, Казахстан та Вірменія.