Президент Петро Порошенко відсторонив від посад голову Бобровицької РДА Чернігівської області Миколу Супруна та голову Голопристанської РДА в Херсонській області Олександра Богуненко. Він зробив це на час проведення слідчих дій.

Про це розповіли у прес-службі Глави держави.

"Чиновників затримали правоохоронці. Їм пред'явили обвинувачення в отриманні неправомірної вигоди", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Перемога активістів: Яценюк оновить комісію з набору Антикоруційного агентства

Президенту надали інформацію про загальний хід операції Генпрокуратури. Український глава підкреслив важливість принципової боротьби з хабарниками на всіх рівнях.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Активна антикорупційна робота ГПУ є підтвердженням нашої чіткої позиції - немає недоторканних у влади і не може бути", - сказав він.

Нагадаємо, раніше СБУ спільно з Генпрокуратурою затримали одного з депутатів Київміськради - голову тимчасової контрольної комісії та його спільників при отриманні ними хабара.