Генеральна прокуратура спіймала начальника відділу контррозвідки Управління СБУ в Запорізькій області на хабарі.

Як повідомляє прес-служба відомства, він вимагав та отримав 460 тисяч гривень від керівника приватної компанії за нерозголошення конфіденційної та таємної інформації про діяльність підприємства.

Силовики затримали як робітника СБУ, так і його посередника. Їх звинуватили в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі. Ймовірно, їх будуть тримати під вартою.

Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від восьми до 12 років з позбавленням права обіймати посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Читайте також: Правоохоронці затримала інспектора митного посту на Волині за хабар

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадаємо, що 12 серпня голову райдержадміністрації Херсонської області затримали за хабар у сумі 130 тисяч доларів від юриста однієї з сільських рад за непроведення перевірок торговельних майданчиків та безперешкодну діяльність значної кількості приватних підприємців району.