У Верховній Раді зібрали понад сотні підписів за розгляд питання про висловлення недовіри Генпрокурору України Віктору Шокіну.

Про це пише УНН.

"Станом на сьогодні зібрано 109 підписів. Згідно із законодавством потрібен ще 41 підпис для висловлення недовіри", - заявив нардеп Єгор Соболєв.

Читайте також: Створена військова прокуратура зони АТО

Згідно законодавству, Верховна Рада для розгляду питання про висловлення недовіри Генпрокурору має зібрати 150 підписів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, 13 серпня Віктор Шокін підписав наказ про створення Військової прокуратури в зоні АТО.

Нове силове відомство буде діяти на території Донецької, Луганської, Харківської та Запорізької областей. Головним військовим прокурором зони АТО призначили Костянтина Кулика.

"Підписані відповідні накази генеральним прокурором України про створення єдиної військової прокуратури сил антитерористичної операції на правах регіональної, яка займатиметься дотриманням законності, розслідуванням кримінальних проваджень, виявленням, фіксацією і спрямуванням кримінальних справ до суду", - заявив на брифінгу головний військовий прокурор України Анатолій Матіос .