Україна, РФ, Німеччина та Франція обговорюють проведення консультацій у "нормандському форматі" в Берліні.

Про це заявила офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова, передає Укрінформ.

"Можливість проведення експертних консультацій у "нормандському форматі" щодо конституційної реформи в Україні найближчими днями у Берліні, дійсно обговорюється з партнерами", - сказала Захарова.

Очікується, що російську сторону в консультаціях представлятиме в.о. директора правового департаменту МЗС Росії Олексій Дронов і заступник постпреда РФ при ОБСЄ Андрій Руденко.

Читайте також: Президент Польщі Дуда зустрінеться з Порошенком восени

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, 10 серпня міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів телефонні переговори з міністром закордонних справ Німеччини Франком-Вальтером Штайнмайєром і міністром закордонних справ Франції Лораном Фабіусом, в яких звернув увагу на суттєве загострення ситуації на Донбасі. Партнери висловили готовність вже найближчим часом ініціювати консультації з РФ.