Посольство Росії в Естонії відмовилося брати участь у церемонії пам'яті по жертвах нацизму і комунізму. Її проведуть сьогодні в естонській столиці Талліні.

Про це повідомляє місцеве видання Postimees.

Організатор заходу - керівник Інституту з прав людини Воотеле Хансен зазначив, що рішення посольства Росії гідно тільки жалю.

"У цьому немає нічого дивного, якщо подивитися на події в Україні, а також псевдосудовий процес над Естоном Кохвером", - наголосив він.

Читайте також: РФ прирівняє ввіз "санкціонки" до контрабанди отруйних і радіоактивних речовин

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Хансен додав, що російський посол, як керівник дипломатичного корпусу, не скористався можливістю дати належну оцінку злочинам і діям, які скоїли тоталітарні нацистські та комуністичні режими.

Нагадаємо, в одній з передач російського телеканалу "Царгород" президента Росії порівняли з великим царем і полководцем античності Олександром Македонським. Передача була присвячена 170-річчю Російського географічного товариства.