Кабінет міністрів України призначив нового главу Державної служби України з питань Автономної республіки Крим та міста Севастополя.

Як повідомляє Gazeta.ua, Наріман Устаєв очолюватиме відомство замість Аслана Омер Киримли.

Омера Киримли, заступника голову кримсько-татарського Меджлісу, звільнили розпорядженням Кабміну № 834-р від 19 серпня 2015 року. В документі йдеться про те, що причиною цього стала нова робота чиновника.

Іншим розпорядженням № 835-р від 19 серпня 2015 року Кабмін призначив на цю посаду Нарімана Устаєва. Він обіймає цю посаду офіційно з 20 серпня.

Нагадаємо, що у зв'язку з анексією Криму Росією, Україна створила нове відомство, яке займається виключно питаннями кримських татар.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Читайте також: На кордоні з окупованим Кримом облаштовують фортифікаційні споруди (фото)

Таку установу утворили 17 липня 2014 року з назвою Державна служба України з питань Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та тимчасово переміщених осіб. Її перейменовано 22 жовтня 2014 року.