Сьогодні Яценюк під час програми "Десять хвилин з Прем'єр-міністром" сказав, що Україна має завершити найважчу з реформ — реформу мислення.

"Ми не прагнемо мити чоботи у чужих морях, але ми не дамо, щоб у наших морях мили чоботи солдати інших країн. Незалежність 21 століття — це наявність вибору. Незалежність для українців — це свобода. Українці дорого заплатили за право бути вільними від диктатури", — сказав він.

Яценюк підкреслив, що Україна, хоч і повільно, але рухається вперед.

Читайте також: Яценюк запропонує Раді законопроект про присягу на вірність Україні

"Ми дуже змінилися, хоч і самі цього не помічаємо. Майдан дав нам право на кардинальні зміни. Ми маємо вести війну також із безвідповідальністю, із "все пропало", що підігрівається тими, хто чіпляється за свої свердловини і хоче, щоб їх їм повернули. Ми мусимо завершити найважчу з реформ — реформу нашого мислення. Коли кожен громадянин знає, що від нього залежить абсолютно все", — наголосив Яценюк.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще