Російська влада прийняла рішення про екстрадицію в Україну екс-чиновника запорізького комунального підприємства, який підозрюється в розтраті держмайна на суму, що перевищує 325 тис. грн, пише Уніан.
"У 2013 році стосовно посадовця одного з комунальних підприємств Запорізької області було відкрито кримінальне провадження за фактом службового підроблення та розтрати довіреного йому майна на суму понад 325 тис. грн, вчиненого у складі злочинної групи", - зазначили в прокуратурі.

Читайте також: Екс-чиновники ПЗЗ розпродали шпали та рейки на 11 млн грн

За словами офіційних представників, чиновник довгий час переховувався за кордоном, після чого був затриманий на території республіки Комі, будучи оголошеним в міжнародний розшук.

Зазначимо, раніше РФ заявила, що поки не буде екстрадувати колишнього депутата України Олександра Шепелєва.

Шепелєв був оголошений Україною в міжнародний розшук по лінії Інтерполу у вересні 2014 року. 19 березня він був затриманий ФСБ у Підмосков'ї, а вже 20 березня Генпрокуратура України повідомила про підготовку документів на екстрадицію Олександра Шепелєва.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще