Сьогодні у Полтаві проходить слухання справи проти харківського мера Геннадія Кернеса. Активісти, які були присутні у залі суду, привітали мера гімном України та заспівали відому пісню про російського президента.

Веселу пісню про Путіна, яка містить нецензурні слова, заспівали активісти із "Громадської варти". Такі співи обурили адвоката Кернеса Юлію Плетньову. Вона попросила суддю покарати співаків, адже така поведінка неприпустима під час суду.

У відповідь представники "Громадської варти" попросили вибачення у харківського мера за "образи на адресу його друга Путіна".

Суддя визнав, що така поведінка проявляє неповагу до суду, і якщо ці співи повторяться, то співаки будуть покарані.

Читайте також: Росія повернула до України екс-чиновника крадія - ЗМІ

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За українськими законами, людей, які повторно порушують норми поведінки під час суду, можуть вилучити із зали засідання і накласти штраф від 340 до 1700 гривень.

Нагадаємо, прокуратура звинувачує Кернеса по трьом статтям. Його підозрюють у викраденні двох євромайданівців, катуваннях та погрозах вбивства. Сам мер Харкова своєї провини не визнає.