У Кремлі виключають можливість проведення саміту нормандської четвірки за участю п'ятої сторони - президента США Барака Обами.

Про це повідомив помічник президента Росії Юрій Ушаков.

"Це питання взагалі не обговорювалося ні з ким, по-моєму. Я про це взагалі не чув", - сказав він.

При цьому в Кремлі очікують, що президент РФ Володимир Путін буде проінформований про підсумки зустрічі лідерів Німеччини, Франції та України в Берліні в найближчі дні в рамках телефонної розмови нормандської четвірки.

"Телефонна розмова лідерів нормандської четвірки може відбутися в найближчі дні", - додав Ушаков.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Читайте також: Обаму звинуватили у тому, що він "кинув" Україну

Раніше президент Франції Франсуа Олланд заявив, що нова зустріч лідерів нормандської четвірки може незабаром відбутися в Парижі. У Кремлі повідомили, що президент РФ Володимир Путін не збирається найближчим часом в Париж.

Нагадаємо, раніше Порошенко в Берліні зустрівся з Олландом і канцлером Німеччини Ангелою Меркель. Лідери країн обговорили низку питань щодо співпраці України з ЄС і врегулювання конфлікту на Донбасі.