Адреса проживання екc-президента України Віктора Януковича у Ростові-на-Доні буде надана слідству Києва у четвер, заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк.

"Сьогодні, 27 серпня, після обіду, по завершенню цієї прес-конференції адреса ВІктора Януковича, по кій зможе прибути слідчий і провести слідчі дії, буде надана. Зі сприянням журналістів я звертаюся до генерального прокурора і проситиму забезпечити прибуття слідчого за даною адресою для проведення відповідних дій", – сказав Сердюк.

Він також заявив, що Янукович залишається громадянином України. Він офіційно зареєстрований в Києві за адресою - Обoлoнcькaя набережна. Проте, за словами адвоката, слідство вказувало помилкову адресу екс-президента раніше.

Читайте також: Справу про Майдан проти Януковича припинено - адвокат

Захисник заявив, що прибуття Януковича до Києва неможливе з міркувань безпеки, оскільки існує загроза його життю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що в числі злочинів, у яких підозрюється Янукович, він розшукується у зв'язку з тим, що переховується від слідства. Генпрокуратура України викликала екс-президента 11 серпня для проведення слідчих дій. Оночасно його захист заявив про те, що погоджує з органами слідства порядок проведення допиту в режимі відеоконференції, але суд відмовився розглядати апеляцію захисту Януковича про заочне досудове розслідування