Прем'єр міністр Бельгії Шарль Мішель повідомив, що його країна підтримує Україну санкціями проти Росії. Про це він заявив на зустрічі із Петром Порошенком у Брюсселі.

Бельгійський високопосадовець розповів про послідовну санкційну політику на адресу Росії. Він зазначив, що деякі обмеження шкодять економіці Королівства. Однак, міжнародні принципи є більш важливими для його країни.

"Ми зараз перебуваємо на підйомі наших політичних, дипломатичних та економічних відносин з Україною і зближуємось з погляду цінностей", - зазначив за підсумками переговорів Шарль Мішель.

Читайте також: Ніякого "Мінська-3" не буде - Порошенко

Прем'єр додав, що безпека мешканців України має стояти на першому місці. На його думку, єдиним варіантом вирішення конфлікту на Донбасі є повне виконання мінських домовленостей. Мішель вважає звільнення заручників, відведення зброї та присутність місії ОБСЄ у зоні конфлікту запорукою миру.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще