Нової дивну ініціативу висунули в Російській Федерації. На цей раз запропоновано ввести кримінальну відповідальність за приховування вагітності.

Відповідну пропозицію активісти руху "За безпеку" направили до "головної з моральності" в Держдумі - Олені Мізуліній.

Керівник "безпечників" Дмитро Курдєсов заявляє, що введення кримінальної відповідальності за факт приховування свого цікавого положення буде запобіжником вбивству немовлят і анонімній відмова від них.

"Останнім часом почастішали випадки, коли матері кидають своїх новонароджених дітей або навіть вбивають їх. Якщо вони будуть знати, що несуть відповідальність за малюка з моменту вагітності, подібних злочинів стане набагато менше ", - сказав Курдєсов.

Читайте також: Російські депутати запропонували додатковий вихідний для виборців

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Він заявляє, що дана міра також допоможе виявити і покарати мам, які анонімно віддають малюків у поліклініки або будинки малятка.

Нагадуємо, що Мізуліна вже схвалила чергову дику ініціативу - втім, далеко не першу в її послужному списку. Раніше ж Мізуліна виселяла з Росії євреїв і намагалася закрити дівчатам, що не народжували шлях до вищої освіти, а також запропонувала саджати за грати за листування з дітьми в соціальних мережах.