Фракція "Самопоміч" буде голосувати проти змін до Конституції на позачерговому засіданні Верховної Ради, яке пройде у понеділок, 31 серпня. Про це на своїй сторінці в Facebook написав член фракції, народний депутат Єгор Соболєв.

"Самопоміч" голосуватиме завтра проти - "червоними кнопками". Щойно підтвердили це на зборах фракції", - написав нардеп.

Читайте також: США підтримують децентралізацію України - Байден

Нагадаємо, 29 серпня стало відомо, що Генеральна прокуратура викликає на допит лідера "Самопомочі", міського голову Львова Андрія Садового для надання інформації щодо спроби підкупу народних депутатів перед голосуванням за зміни до Конституції.

"Пішов жорсткий пресинг народних депутатів перед понеділковим голосуванням по Конституції. Також буде спроба розколу фракції "Самопоміч". Пропонують гроші, посади, перспективи і т.д.", - повідомив раніше Садовий.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще