Лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош засудив криваві події під Радою і назвав їх ідіотизмом та "фсбешною багатоходівкою". Про це він написав у своєму Facebook.

Ярош заявив, що "завжди був проти будь-яких домовленостей з Москвою" та "вважав, що розраховувати на гнилу політику сучасної Європи не можна".

"Але, при цьому, я впевнений, що доводити ситуацію до кривавого протистояння зараз, коли є ще маса політичних важелів впливу на неї - це ідіотизм та гра на руку не тільки зовнішньому, але і внутрішньому ворогу", - заявив Ярош.

Читайте також: Аваков звинуватив Тягнибока у вибуху під Радою

На його думку, українців підштовхують до "шляху кривавого бунту". "Шкода, що багато справжніх патріотів не розуміють цієї фсбешної багатоходівки", - підсумував Ярош.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Разом з тим, Олег Ляшко у своему Facebook заявив що, вважає події під Радою спланованою операцією спецслужб. "Біля парламенту кинули бойову гранату, є поранені серед мирних громадян і працівників міліції. Вважаю це спланованою провокацією спецслужб з метою дискредитувати противників внесення змін до Конституції".

Як відомо, у понеділок під Верховною Радою сталися сутички між силовиками та мітингувальниками, які вимагали не ухвалювати зміни до Конституції. Після голосування парламенту, мітингувальники пішли штурмом на Раду і почали кидати димові шашки. Потім хтось кинув у лави міліції і Нацгвардії бойову гранату. Внаслідок вибуху, поранення отримали близько ста міліціонерів та нацгвардійців.

Міліція затримала близько 30 осіб, серед яких, начебто, і того, хто кинув гранату під Радою.