Петро Порошенко розповів про політику Росії та загрозу, яку вона представляє для Європи та всього світу взагалі. Президет України також додав, що за терактом біля Верховної Ради може також стояти кремлівський агент.

В інтерв'ю виданню Sky News Порошенко прокоментував гибель трьох правоохоронців біля Верховної Ради. На його думку, за людиною, яка кинула гранату, можуть стояти російські спецслужби. Автор цієї статті додав, що цю ідею підтримають прихильники теорії змови. Також президент розповів, що Росія є засновником "гібридної війни", яку зараз і демонструє.

Український лідер підкреслив, що путінський режим представляє небезпеку не лише для його країни, а й для всього світу. Він запевнив, що єдиним шляхом урегулювання конфлікту на Донбасі є виконання мінських домовленостей.

"Єдина причина, через яку росіяни взяли участь в зустрічі в Мінську і взагалі висловили готовність вести переговори, - це результат економічних санкцій, введених рештою світу", - заявив Порошенко.

Читайте також: "Історичну оцінку Майдану можна дати тільки через 10 років" - експерт

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

За словами Петра Порошенко, Україна все ще не просить у світових держав військової підтримки у вигляді військ, але потребує у міжнародній підтримці.