Журнал The Marker Magazine опублікував традиційний рейтинг особистостей, які, на думку видання, мали найбільш істотний вплив на життя в Ізраїлі.

У списку, який вп'ятнадцяте публікує журнал, знайшлося місце і для президента РФ.

Перше місце в рейтингу зайняв прем'єр-міністр Єврейської держави Біньямін Нетаньяху. На другому місці опинився ізраїльський мільярдер Іцхак Тшува і керівництво компанії Noble Energy. Замикає трійку "призерів" міністр енергетики Юваль Штайніц і чиновники, в чию компетенцію входять питання, пов'язані з газовою угодою.

Керівництво Міністерства оборони займає в рейтингу лише сьоме місце. На 11 позаціі виявився міністр фінансів Моше Кахлон.

На 19-му місці - президент РФ Володимир Путін і голова КНР Сі Цзіньпін.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: У перший клас в Ізраїлі пішли 500 репатріантів з України

В рейтингу осіб, що мали вплив на життя ізраїльського суспільства, президент Росії випередив лідерів найвідоміших кримінальних угруповань у країні - Іцхак Абарджіль, Амір Мульнер, Йосі Муслім і Шалом Домрані займають у рейтингу загальне двадцяте місце.

Нагадаємо, військово-повітряні сили Ізраїлю проходять модернізацію. На озброєння надходять нові протиракетні модулі. Модернізація спрямована на відбиття атак російських ракет. На ізраїльські винищувачі F-16I Sufa встановлюють системи самозахисту від зенітних ракет, у тому числі С-300.