Екс-міністр податків та зборів Олександр Клименко, який покинув Україну під час подій на Майдані взимку 2014, зняв відео про свій намір повернутися.

На відео, яке має назву "Перемир'я" Клименко спілкується із нібито прикордонником з аеропорту, з якого він втікав. Вони разом переглядають відеозапис із камери спостереження, де екс-міністр намагається прорватися. Прикордонник йому говорить, що був вимушений так вчинити, адже мав указівку зверху. Клименко ставиться до цього із порозумінням.

Далі вони обговорюють теперішню ситуацію в Україні. Прикордонник запевняє, що зараз він "все зрозумів сам". На запитання про повернення Клименко відповів: "Звичайно повернусь. Хто якщо не ми?". Після цього діалогу двоє чоловіків дружньо обіймаються.

Читайте також: Порошенко звинувачує РФ у гибелі людей біля Ради

Це вже не перший відеоролик від міністра Україна часів Януковича. Раніше він знімав відео "Матч за Україну", після якого експерти прогнозували повернення Клименка на батьківщину.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще