Прогнозувати дії президента РФ Володимира Путіна марно, оскільки він може змінювати рішення по кілька разів на день.

Про це розповів в інтерв'ю "Апострофу" російський політолог Станіслав Бєлковський.

"Путін - не стратег, а тактик. Ніякої стратегії немає. Рішення можуть змінюватися по кілька разів на день. Тому зараз безглуздо прогнозувати, що буде після візиту Путіна до Нью-Йорка. Якщо за цей час він вийде на якийсь переговорний формат, який його влаштовує, тоді буде пом'якшення ситуації. Якщо він буде піддаватися обструкції з боку західних лідерів, а також зіткнеться з можливим посиленням санкцій, тоді його позиція стане більш жорсткою. У такому випадку можна буде очікувати відновлення бойових дій", - вважає експерт.

Читайте також: Путін у 20-ці найвпливовіших людей Ізраїлю поряд з кримінальними лідерами

На його думку, агресію Путіна може викликати створення міжнародного трибуналу за фактом аварії Boeing над Донбасом. Російський президент може спробувати використати війну "в якості важеля тиску".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Важливо розуміти, що Путін не знаходиться у світі внутрішньої політики взагалі. Він вважає, що у нього немає і не може бути проблем всередині держави. Він живе у світі зовнішньої, міжнародної та військової політики", - резюмував Бєлковський.