Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко кулуарно виставила свої умови коаліційної більшості і лідерам фракцій, що входять до її складу.

Як стверджує політичний аналітик Павло Нусс, в озвучених умовах йдеться про попередження виходу фракції "Батьківщини" зі складу коаліції, пише "Слово и Дело".

"Мова йде про формування нового уряду. Тимошенко, практично володіючи "золотою акцією" у коаліції, планує використовувати її, і пропонувати свою кандидатуру на посаду прем'єр-міністра або віце-прем'єра, у разі відмови ", - пояснив експерт, припустивши, що фракція "Самопомочі" підтримує відповідну ідею про її призначенні.

Читайте також: Ляшко почав працювати із Коломойським - експерт

На думку Нусс, Президент Петро Порошенко "не потерпить такого тону діалогу". "Будь-який ультиматум за сценарієм Ляшка закінчиться сумно для політсили, яка здатна шантажувати державу", - резюмував експерт.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадуємо, що раніше склад коаліції покинула фракція "Радикальної партії Олега Ляшка". Її лідер пояснив, що таке рішення було ухвалене у зв'язку з голосуванням за зміни до Конституції, а також кривавими подіями під Верховною Радою.