Прем'єр Арсеній Яценюк назвав звинувачення з боку одеського губернатора Михеіла Саакашвілі брехливими. Про це він сказав на брифінгу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я розумію всю емоційність, я розумію, як йому важко. Важко всім. Ми тут всі єдині, і тому емоції, необґрунтовані звинувачення грають на руку тільки тим, хто проти реформ, хто проти реальних змін в Україні. Тим більше не годиться колишньому президенту прибігати до брехливих звинувачень. Але я – його перший союзник", – заявив Яценюк.

Читайте також: Саакашвілі звинуватив уряд у корупції та саботажі реформ

Разом з тим прем'єр запевнив, що цінує позицію Саакашвілі щодо митниці, "але все має бути в рамках закону, після розслідування".

Говорячи про перспективи співпраці з одеським губернатором, Яценюк зазначив, що обидва чиновники несуть відповідальність згідно займаної посади.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Михайло повинен працювати, і він буде працювати. Я на жодні особисті випади не реагую. Мова не йде про персоналії, не про емоції. Мова йде про відповідальність за долю країни, про мою відповідальність перед Україною, про відповідальність Михайла перед одеситами, і ми тут єдині", – додав Яценюк.