Всі рішення по реформам саботуються навколо і всередині уряду. Таку заяву зробив глава Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі в ефірі 5 каналу.

"Я говорю про саботаж не з боку Росії, яка зацікавлена, щоб по відношенню до мене був саботаж або по відношенню до цього регіону, тому що вони хочуть його "підірвати". Не зі сторони якихось місцевих кланів. Вони поширені, але навряд чи вони змогли б мені перешкодити. Ми говоримо про саботаж центральних урядових установ", - додав одеський губернатор.

За словами Саакашвілі, українці весь час чують розмови про реформи, але не бачать їх.

"Я тут знаходжуся півтора роки після Майдану, я не бачив великих справжніх реформ. Я бачив багато мімікрії щодо реформ. Я бачив реформу поліції поки що, і те, ми ж розуміємо, що ми говоримо про реформу поліції, але маємо на увазі маленьку частина службовців правопорядку, тому що всі інші такі ж корумповані", - зазначив він.

Губернатор Одеської області також підкреслив, що рішення по реформам не приймаються.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

"Я слухав багато разів Арсенія Яценюка, він називає реформою підвищення тарифів. Я називаю це наслідком економічної кризи. Це наслідки того, що відбувається в країні. Тарифи дійсно повинні підвищуватися", - сказав Саакашвілі.

Читайте також: Українці збирають підписи за призначення Саакашвілі прем'єром

Одеський чиновник також зазначив, що реформи відбуваються тоді, коли закладаються корупційні ями.

"Я не тільки не бачив забивання корупційних ям, на моїх очах відбувається їх розширення. Корупція набула нових форм і, можливо, перемістилася з низів на інший рівень, але вона є", - уточнив він.

Саакашвілі також визнав, що відчуває себе обдуреним.

"Я теж піддався на їхні розмови, на їх розводки. Так, я вважаю себе обдуреним. Вони весь час обманюють. Це брехня повинно мати якісь межі. Я стикаюся з цим кожен день", - підсумував він.